XXVIII. STAR LEICHT KUPA

Biztosítsa helyét az Energoteam Kupa 2015-ös Országos Amatőr Horgászverseny döntőjébe.

Verseny helyszíne: Ordas tavak

Található: Sződ és Csörög között (Pest megye)

Verseny időpontja: 2014. szeptember 20. (szombat)

Regisztráció: 7:00

Verseny: 09:00-14:00

Mérlegelés-ebéd: 14:00-15:30

Eredményhirdetés: 15:30-tól

Verseny kategóriák: egyéni, családi, női, ifjúsági, gyerek páros

Nevezés: e@mailben (hortur@hortur.hu)

Nevezési díj: 10000 Ft
(Ez tartalmazza a tó használati díját, ebédet, televíziós megjelenést és a díjakat)

Minden versenyző kap ajándékot!

A kategóriánkénti elsők bejutnak a 2015. évi Országos Amatőr Horgászverseny országos döntőjébe.

Egyéni és páros kategóriában a 2. és 3. helyezett bejut a 2015-ös Év Horgásza verseny országos döntőjébe.

A versenyről a Sport1 Televízióban október 2-án összefoglalót sugárzunk.

A helyi horgászrend betartása kötelező!

Etetni szemes takarmánnyal, pellettel és élő csalival lehet. Feederezés, fenekezés esetén oldalkosaras szerelék és benne ragasztott csonti alkalmazható.

Pontymatrac használata kötelező.

További információ a tóról: www.ordasto.hu. Telefon: +36 (30) 2143-370

Verseny szabályai:

egyéni kategória:

Ebben a kategóriában bárki részt vehet, aki 2014. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat. Etetni szemes takarmánnyal, pellettel és élő csalival lehet. Feederezés, fenekezés esetén oldalkosaras szerelék és benne ragasztott csonti alkalmazható. Pontymatrac használata kötelező Külső segítség igénybe vétele tilos!

családi kategória - klasszikus család:

Családi verseny esetében minimum két fő (pl.: feleség-férj, -élettársi kapcsolat, szülő-gyerek, nagyszülők-unokák). Ebben a kategóriában csak családok vehetnek részt, minimum két fővel, amelynek egyik tagja nő, és mindkét felnőtt versenyző 2014. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét. A két felnőtt mellé csatlakozhatnak a család 18 év alatti gyerekei-unokái is, továbbá indulhat a versenyen egy 18 év fölötti felnőtt, egy vagy több 18 év alatti gyermekével. Családonként két bottal és botonként két horoggal lehet horgászni, a versenyzők egymásnak segíthetnek (pl.: bedobás, szákolás,..stb.). A mérlegelésnél az összfogás számít. Etetni szemes takarmánnyal, pellettel és élő csalival lehet. Feederezés, fenekezés esetén oldalkosaras szerelék és benne ragasztott csonti alkalmazható. Pontymatrac használata kötelező. Családtagokon kívül külső segítség igénybe vétele tilos!

páros kategória:

Ebben a kategóriában két fő alkot egy csapatot mindenféle megkötés nélkül. Mindkét horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat. A mérlegelésnél az összfogás számít. Etetni szemes takarmánnyal, pellettel és élő csalival lehet. Feederezés, fenekezés esetén oldalkosaras szerelék és benne ragasztott csonti alkalmazható. Pontymatrac használata kötelező. Egymás segítségén kívül külső segítség igénybe vétele tilos!

női kategória:

Ebben a kategóriában az a nő vehet részt, aki 2014. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat. Etetni szemes takarmánnyal, pellettel és élő csalival lehet. Feederezés, fenekezés esetén oldalkosaras szerelék és benne ragasztott csonti alkalmazható. Pontymatrac használata kötelező. Külső segítség igénybe vétele tilos!

ifjúsági kategória:

Résztvevők: 12-18 éves korosztály. Felnőtt felügyelet mellett lehet nevezni. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni.. Etetni szemes takarmánnyal, pellettel és élő csalival lehet. Feederezés, fenekezés esetén oldalkosaras szerelék és benne ragasztott csonti alkalmazható. Pontymatrac használata kötelező Külső segítség igénybe vétele tilos!

gyerek kategória:

Résztvevők: 5-12 éves korig. Csak szülői felügyelet mellet lehet nevezni a gyerekeknek. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni. Etetni szemes takarmánnyal, pellettel és élő csalival lehet. Feederezés, fenekezés esetén oldalkosaras szerelék és benne ragasztott csonti alkalmazható. Pontymatrac használata kötelező Külső segítség (szülői) igénybe vétele engedélyezett.