II. STAR LEICHT KUPA

HORIZONT HORGÁSZBOLT TÁMOGATÁSÁVAL

Biztosítsa helyét az Energoteam Kupa 2010-es Országos Amatőr Horgászverseny döntőjébe.

A versenybe nevező horgászok helyezéstől függetlenül ajándékban részesülnek!

Verseny helyszíne: Napsugár II horgásztó - Bugyi, Pest megye

Verseny időpontja: 2010. március 27.

Verseny időtartama: 9:00-14:00

Regisztráció: 07:00

Verseny kategóriák: egyéni, családi, ifjúsági, gyerek, női

Nevezés: e@mailben (hortur@hortur.hu): név, lakcím, telefonszám, kategória megjelölése. Családi kategória esetén a családtagok nevének, korának felsorolása.

A kategóriánkénti elsők automatikusan részvevői lesznek az 2010-es Energoteam Kupa Országos Amatőr Horgászverseny döntőinek. A versenyről a Sport1 Televízió felvételt készít, mely az októberi műsorában kerül képernyőre. A nevező horgászok viszont láthatják magukat a Sport1 csatornán.

Információ: 06(30) 9159-202 vagy a 06(30) 9499-282

Verseny szabályai:

egyéni kategória:

Ebben a kategóriában bárki részt vehet, aki 2010 április 1.-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

családi kategória - klasszikus család:

Családi verseny esetében minimum két fő (pl.: feleség-férj, -élettársi kapcsolat, szülő-gyerek, nagyszülők-unokák). Ebben a kategóriában csak családok vehetnek részt, minimum két fővel, amelynek egyik tagja nő, és mindkét felnőtt versenyző 2010 április 1.-ig betöltötte a 18. életévét. A két felnőtt mellé csatlakozhatnak a család 18 év alatti gyerekei-unokái is, továbbá indulhat a versenyen egy 18 év fölötti felnőtt, egy vagy több 18 év alatti gyermekével. Családonként két bottal és botonként két horoggal lehet horgászni. A módszerek tetszés szerint változtathatók, a versenyzők egymásnak segíthetnek (pl.: bedobás, szákolás,..stb.). A mérlegelésnél az összfogás számít. Az afrikai harcsa nem számít bele a fogási mennyiségbe! Rakósbot használata a tilos! Családtagokon kívül külső segítség igénybe vétele tilos!

női kategória:

Ebben a kategóriában az a nő vehet részt, aki betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

ifjúsági kategória:

1992.01.01. - 1997.12.31. között születettek számára. Felnőtt felügyelet mellett lehet nevezni. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, de a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség igénybe vétele tilos!

gyerek kategória:

1998.01. 01. - 2006. 12. 31. között születettek számára. Csak szülői felügyelet mellet lehet nevezni a gyerekeknek. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség (szülői) igénybe vétele engedélyezett.