XXIV. STAR LEICHT KUPA

Biztosítsa helyét az Energoteam Kupa 2014-es Országos Amatőr Horgászverseny döntőjébe.

Verseny helyszíne: Villantó horgásztó (Délegyháza)

Verseny időpontja: 2014. április 12. (szombat)

Regisztráció: 8:00

Szektorsorsolás-eligazítás: 09:00

Verseny: 10:00

Mérlegelés-ebéd: 15:00

Eredményhirdetés: 16:30

Verseny kategóriák: egyéni, családi, páros

Nevezés: e@mailben (hortur@hortur.hu): név, lakcím, telefonszám, kategória megjelölése. Családi kategória esetén a családtagok nevének, korának felsorolása.

A kategóriánkénti elsők automatikusan részvevői lesznek a 2014-es Energoteam Kupa Országos Amatőr Horgászverseny döntőinek. A versenyről a Sport1 Televízió felvételt készít, mely a májusi műsorában kerül képernyőre. A nevező horgászok viszont láthatják magukat a Sport1 csatornán. Minden résztvevő horgász ajándékot kap!

Információ: 06(30) 9159-202 vagy a 06(30) 9499-282

Verseny szabályai:

Rakósbot használata tilos!!!

egyéni kategória:

Ebben a kategóriában bárki részt vehet, aki 2014. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

családi kategória - klasszikus család:

Családi verseny esetében minimum két fő (pl.: feleség-férj, -élettársi kapcsolat, szülő-gyerek, nagyszülők-unokák). Ebben a kategóriában csak családok vehetnek részt, minimum két fővel, amelynek egyik tagja nő, és mindkét felnőtt versenyző 2014. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét. A két felnőtt mellé csatlakozhatnak a család 18 év alatti gyerekei-unokái is, továbbá indulhat a versenyen egy 18 év fölötti felnőtt, egy vagy több 18 év alatti gyermekével. Családonként két bottal és botonként két horoggal lehet horgászni. A módszerek tetszés szerint változtathatók, a versenyzők egymásnak segíthetnek (pl.: bedobás, szákolás,..stb.). A mérlegelésnél az összfogás számít. Családtagokon kívül külső segítség igénybe vétele tilos!

páros kategória:

Ebben a kategóriában két fő alkot egy csapatot mindenféle megkötés nélkül. Mindkét horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Egymásnak segíthetnek. Külső segítség igénybe vétele tilos!