Energoteam Kupa 2008 - Szabályok

egyéni kategória: egyetlen, horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos.

családi kategória: minimum két fő (pl.: feleség-férj, -élettársi kapcsolat, szülő-gyerek, testvérek, nagyszülők-unokák …stb.) horgászhat. Családonként két bottal és botonként két horoggal lehet horgászni. A módszerek tetszés szerint változtathatók, a versenyzők egymásnak segíthetnek (pl.: bedobás, szákolás, stb.). A mérlegelésnél az összfogás számít. Családtagokon kívül külső segítség igénybe vétele tilos.

ifjúsági kategória: Felnőtt felügyelet mellett lehet nevezni azoknak, akik 2008. augusztus 31. után töltik be 12. életévüket és 2008 augusztus 31.-ig betöltik a 18. életévüket. Egy bottal, botonként egy horoggal lehet horgászni, de a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség igénybe vétele tilos.

gyerek kategória: Csak szülői felügyelet mellet lehet nevezni a gyerekeknek. Ebbe a kategóriába azok a gyerekek tartoznak, akik a 6. életévüket 2008-ban betöltik, és a 12. életévüket 2008. augusztus 31-ig töltik be. Gyermek kategóriában egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni. A módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség (szülői) igénybe vétele engedélyezett.