I. STAR LEICHT KUPA

Biztosítsa helyét már az idén az Energoteam Kupa 2010-es Országos Amatőr Horgászverseny döntőjében.

Verseny helyszíne: Cser tó - Alsópetény, Nógrád megye

Verseny időpontja: 2009. október 03.

Verseny időtartama: 8:00-13:00

Regisztráció: 06:30

Verseny kategóriák: egyéni, családi, ifjúsági, gyerek, női

Nevezés: e@mailban: név, lakcím, telefonszám, kategória megjelölése. Családi kategória esetén a családtagok nevének, korának felsorolása.

A kategóriánkénti elsők automatikusan részvevői lesznek az 2010-es Energoteam Kupa Országos Amatőr Horgászverseny döntőinek. A versenyről a Sport1 Televízió felvételt készít, mely az októberi műsorában kerül képernyőre. A nevező horgászok viszont láthatják magukat a Sport1 csatornán.

Információ: 06(30) 9159-202 vagy a 06(30) 9499-282

Verseny szabályai:

egyéni kategória:

Ebben a kategóriában bárki részt vehet, aki 2009 április 1.-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

családi kategória - klasszikus család:

Családi verseny esetében minimum két fő (feleség-férj, -élettársi kapcsolat, szülő-gyerek, nagyszülők-unokák) Ebben a kategóriában csak családok vehetnek részt, minimum két fővel, amelynek egyik tagja nő, és mindkét felnőtt versenyző betöltötte a 18. életévét. A két felnőtt mellé csatlakozhatnak a család gyerekei-unokái is. Továbbá részt vehetnek a versenyben, egy felnőtt és egy vagy több 18 év alatti gyermek. Családonként két bottal és botonként két horoggal lehet horgászni. A módszerek tetszés szerint változtathatók, a versenyzők egymásnak segíthetnek (pl.: bedobás, szákolás,..stb.). A mérlegelésnél az összfogás számít. Családtagokon kívül külső segítség igénybe vétele tilos!

női kategória:

Ebben a kategóriában az a nő vehet részt, aki betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

ifjúsági kategória:

1991.01.01. - 1996.12.31. között születettek számára. Felnőtt felügyelet mellett lehet nevezni. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, de a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség igénybe vétele tilos!

gyerek kategória:

1997.01. 01. - 2005. 12. 31. között születettek számára. Csak szülői felügyelet mellet lehet nevezni a gyerekeknek. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség (szülői) igénybe vétele engedélyezett.